La ciencia de los alimentos en la práctica/

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Badui Dergal, Salvador
Format: Book
Language:Spanish
Published: México : Pearson, 2012.
Edition:Editor Bernardino Gutiérrez Hernández.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 C01332690c-8
003 CO-MdFUC
005 20160916161325.0
008 150318s2015 ck gr 0001p spa d
020 |z 9786073208437 
040 |a CO-MdFUC 
082 0 4 |a 664.07  |b B13c  |2 20 
100 1 |a Badui Dergal, Salvador. 
245 1 3 |a La ciencia de los alimentos en la práctica/  |c Salvador Badui Dergal ; revisión técnica Ruth Pedroza Islas ... [et al.] ; ilustraciones Rubén Nava Gallardo. 
250 |a Editor Bernardino Gutiérrez Hernández. 
260 |a México :  |b Pearson,  |c 2012. 
300 |a xvi, 295 p. :  |b il. ;  |c 24 cm. 
650 4 |a Tecnología de alimentos. 
650 4 |a Análisis de alimentos. 
650 4 |a Alimentos  |x  Clasificación. 
650 4 |a Conservación de alimentos. 
650 4 |a Composición química de los alimentos. 
942 |a BK  |2 ddc 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 664_070000000000000_B13C  |7 0  |9 29688  |a CLQ  |b CLQ  |d 2016-09-16  |l 0  |o 664.07 B13c  |r 2016-09-16  |w 2016-09-162323  |y BK  |8 CGE  |c CGE 
999 |c 29632  |d 29632